lördag 6 februari 2010

Meningslöst Bloggande...

Jag undrar hur det kommer sig att av de 25 mest lästa bloggarna så är en endaste politisk. På 11:e plats finner vi nämligen Politiskt Inkorrekt som är den kanske sämsta, och mest idiotiska av de politiska bloggarna. De skriver halv- eller ofta helrasistiska så kallade "sanningar", spär på islamofobin genom vinklade inlägg, ifrågasätter apatiska flyktingbarn, skriver om människor med utländska namn inblandade i brottslighet, och gärna positivt om Sverigedemokrater och andra odemokratiska rörelser och organisationer.

Politiskt inkorrekts knäppa skribenter är på topplistan omgiven av "genier" som Pernilla Wahlgren och hennes tonårsdotter Bianca, Linda Rosing, Kenza, Blondin-Bella, Hannah Graaf, Katrin Zytomierska och andra skvaller-, mode&skönhets-, mobbnings-, och dagboksbloggar. På 45:e plats finner vi politikbloggen "Fria Nyheter" vilken dock inte är en åsiktsblogg utan mer en hårt vinklad nyhetsförmedlingssajt som även den är färgad av smygrasism.
På plats 117 finner vi Piratpartisten Henrik Alexandersson som väl får sägas vara den första hyffsat vettiga bloggaren på listan. Nästa politiska inslag på listan är dock ytterligare en islamofobisk och rasistisk blogg i form av "Nätverk mot politisk korrekthet". Vettiga människor verkar vara mindre benägna att läsa bloggar av någon anledning.

Snälla Sverige, vakna upp! Låt inte rasism, fascism, främlingsfientlighet och religiösa fobier få mer fotfäste i vårt land! Och för katten sluta lägga så enormt mycket tid på att läsa om mode, shopping, smink, skvaller, trams, idioti, design, puckobrudar, fjortisnöjen, fylla etc. Om ni nu tvunget ska sitta och läsa vid datorn kan ni väl åtminstone läsa något vettigt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar