lördag 6 februari 2010

Maud i lördagsintervjun...

SUCK!!!

Stackars stackars Centerpartiet säger jag bara efter att ha lyssnat på Maud Olofsson i Ekots lördagsintervju.


Hon lyckades väl med att infria alla förväntningar när det gällde att inte besvara de frågor hon fick.
SAAB-affären var för härligt att lyssna på henne om. Hon sa sig känna till Spykers finansiärer, trots att Bo Lundgren, Riksgäldsdirektör, inte känner till dem och Victor Müller vägrar tala om vilka det är, senare gick hon över till att enbart hålla fast vid att affären inte är färdig och därmed gick det inte att svara på frågan. Hon ville inte svara på om Regeringen kunde ge långarantier även om alla Spykers finansiärer inte är kända eller ej, vilket är fullkomligt otroligt. Det självklara svaret vore ju naturligtvis ett nej, men att inte kunna ge ett svar överhuvudtaget är synnerligen märkligt anser jag.
Till slut lyckades hon få intervjuaren Tomas Ramberg att lägga ner frågan, då svar helt enkelt var omöjligt att få ur kvinnan.

Pga. Olofssons ovilja att besvara frågor kort, koncist och direkt hann inte mycket sägas under intervjun vilket var väntat. Hon står dock fast vid att överenskommelsen om utbyggnad av svensk kärnkraft är positivt, att ungdomar skall ha lägre ingångslön än resten av arbetsmarknaden vilket bara det är skäl nog att vända partiet ryggen om man är klassisk centerväljare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar