lördag 5 juni 2010

Alexander Bard är inte klok!

Jag har många gånger förfärats över Alexander Bards inställning till droger, och jag förfasas nu över att han får skriva en debattartikel i aftonbladet (även om det inte är någon seriös tidning) som får stå oemotsagd. OK att han förekommer i debatter i TV för där blir han utsatt för mothugg direkt ifrån människor med kunskap, men i en tidning dröjer det lång tid innan hans idioti krossas.

Djupt oroande...

Att läsa om Sossarnas opinionsras är djupt oroande! Det är djupt oroande att människor är så föränderliga men ändå så rädda för förändring en paradox som heter duga, det är djupt oroande att en person - i det här fallet Mona Sahlin - verkar skrämma bort väljare i en sådan förfärlig utsträckning (utan egentliga anledningar), det är djupt oroande att människor är så rädda om sina egna pengar att de av rädsla för att få mindre i plånboken inte vågar rösta rödgrönt, trots att det finns otvetydiga bevis för att mindre samhällsklyftor och fler i arbete leder till bättre mående, mindre kriminalitet och i slutändan faktiskt minst lika mycket i plånboken för de allra flesta människor!

torsdag 3 juni 2010

Älska din nästa såsom dig själv

Hur kan någon människa - vare sig man är kristen, muslim, buddisht, hindu, jude, zoroastrier eller atteist - tycka att det är OK att döda människor som inte ens är beväpnade (Att kalla slangbellor för vapen är patetiskt, då dessa endast fungerade som eventuellt självförsvar emot pansarbrytande monsterkanoner och automatkarbiner).

onsdag 2 juni 2010

Historien kommer döma förövarna hårt!

Dessa satans mördare har slagit till igen! I förrgår var jag för upprörd för att överhuvudtaget kunna skriva, igår var jag upptagen men nu måste några ord sägas om det vedervärdiga överfallet på den fredliga biståndskonvojen med båtar som skulle föra förnödenheter till Gazaremsan.
Till och med USA kostar på sig att vara lite ljumt kritiska... men Israel struntar som vanligt till och med i den hand som föder dem.