lördag 19 december 2009

Vad ska man säga?

Ett urvattnat avtal som inte ger några som helst förpliktelser till några länder. Ett avtal som har kostat miljoner och åter miljoner att ta fram i form av föreläsningar, resor, tolkar etc. etc. ett avtal som också kommer kosta långt mer i de konsekvenser det medför.

fredag 18 december 2009

Bravo Schlyter

Bravo Carl Schlyter säger jag! Det bästa jag har hört de senaste dagarna är hans löfte om att anmäla världens ledare till Haag-domstolen för brott mot mänskligheten.

Ledarna har inte tagit sitt ansvar, eller ens insett sitt ansvar!

14 miljarder åt helv--e

28 miljarder kronor satsade staten för ett år sedan ungefär för att rädda de svenska jobben på Volvo och SAAB. Volvo verkar ju klara sig tills vidare. Huruvida de använder pengarna till det som de avsågs att användas till återstår att se.

torsdag 17 december 2009

Euron

Vad är det med mina landsmän och kvinnor?! Plötsligt är en majoritet av svenska folket positiva till ett införande av Euron som valuta i Sverige.

klimatkonferensen i köpenhamn

Klimatkonferensen i Köpenhamn verkar tyvärr inte bli vad man hoppades att den skulle bli. Världens ledare är allt för fega. Alltför rädda för att inte bli omvalda pga. de obekväma beslut som kunde ha fattats, allt för rädda för diplomatiska svårigheter och kanske till och med konflikter. Men konflikterna måste tas! Diskussionerna måste föras!