fredag 19 februari 2010

Israels lönnmord

Man undrar när man läser om Israels lönnmord om man är tillbaka i kalla krigets och James Bonds dagar. Det är fullkomligt horribelt att man från världssamfundet godkänner dessa bestialiska och djupt odemokratiska metoder för att eliminera sina fiender.
Mossad är en obehaglig samling agenter, tolkar, mördare, ansvariga för ett flertal mord både i och utanför Israels gränser, naturligtvis ibland även utförande operationer som gör gott och gör nytta, men alltsom oftast utförande operationer som strider mot lagar, folkrätt, mänskliga rättigheter etc.

Det känns oerhört tryggt att en Rödgrön regering har bestämt sig för att sätta ner foten vid en valseger i höst och säga ifrån att Sverige INTE accepterar Israels politik. Att vi ska avbryta allt militärt samarbete med Israel och aktivt stödja en suverän Palestinsk stat med egen gränskontroll och egen möjlighet att bygga upp sitt land. Att Sverige inte har gjort det tidigare är fullkomligt obegripligt efter de oerhörda övergrepp som Israel begått gentemot grannländerna så länge staten har funnits.

Intressant

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar