torsdag 28 januari 2010

Ytterligare en för mycket!!!

En varg för mycket visste vi att det redan hade skjutits i dalarnas län. Att det dessutom skulle ske en överskjutning till är ju fullkomligt idiotiskt!!! Hur kan det vara möjligt att man låter fritidsjägare sköta den här avskjutningen?! Dessutom när man redan kände till att en överskjutning hade ägt rum borde man naturligtvis stoppat jägarna från att jaga fler vargar och man borde låtit statligt avlönade veterinärer eller dylikt sköta avlivningen av den sista vargen i Örebro län om man nu tvunget skulle genomföra denna.

Det är fullkomligt uppenbart då man tittar på genomförandet av denna licensjakt, vilka som bestämt reglerna och vilka som har fått sin vilja igenom. Att lyssna på en intressegrupp som har som fritidssysselsättning att kallblodigt skjuta ihjäl försvarslösa djur, istället för att lyssna på forskare i ämnet eller natur- och miljöintresserade är, om det inte vore så tragiskt, skrattretande!!!
Det finns inga som helst belägg för att man kan skjuta en vargstam till friskhet och genetisk mångfald!
Denna affär enskilt borde räcka till för att en ny regering i höst skulle vara en självklarhet! När man dessutom bygger på de problem som uppstått med utförsäkrade sjuka etc. etc. så finns det ju inget försvar kvar för den så kallade "allians för sverige". Bye bye, säger jag bara. Tack för 4 skitår, hoppas ni aldrig återvänder till makten!!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar