fredag 29 januari 2010

mentalt handikappade?!

Man undrar ju om svenska folket inte är lite "mentalt handikappade" (Inte mina ord, utan detta är statsminister reinfeldts beskrivning av det svenska folket i hans av MUF utgivna bok "det sovande folket" anno 1993) då man i tidningarna läser att de rödgrönas försprång obegripligt nog har minskat i senaste synovate-undersökningen!

Att mp, v, kd och c går tillbaka är inte konstigt med tanke på att de naturligtvis har glömts bort då man bara har koncentrerat sig på de två största partierna i debatterna hittills. Men att alliansen, trots debaclet runt sjukförsäkringarna, snacket om pensionärernas minskade ersättningar och fortsatt hög arbetslöshet, går framåt är fullkomligt obegripligt! Är det någon som vet någonting ute i Sverige idag? Är det någon som har satt sig in i det politiska läget i Sverige och i världen? Är det någon som är nöjd med hur Sverige ser ut? Är det någon som upplever att vården fungerar bättre, att den sociala välfärden ger mer tillbaka än tidigare etc. etc? Nej det tror jag inte. Vem sjutton bryr sig om man får en hundralapp mer i plånboken om man när man väl behöver extra pengar och hjälp inte kan få den?

Nej Svensson nu får du tänka efter lite granna. Om inte en skärpning sker så riskerar vi fyra år till av denna miljöfientliga, människofientliga, och elaka rikemanspolitik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar