torsdag 14 januari 2010

Nu börjar det!

Yihoo! Nu börjar det! Snart drar valtåget igång på allvar och vi blickar framåt mot ett byte av regering i Sverige. Visst det kanske inte är optimalt med Socialdemokraterna som största parti, men det mesta är bättre än den gravt inkompetenta regering som vi har just nu! Låt oss hoppas att Miljöpartiet de Gröna kan göra sitt bästa valresultat någonsin.


Hur ska vi då åstadkomma detta? Jo genom att framhålla fakta. Att vi faktiskt lever i den värld som talas om i filmen Avatar, en döende värld, där vi bär det högsta ansvaret. En värld där Kambodja som för 40 år sedan täcktes till 70 % av tropisk regnskog men idag endast täcks till 3,1 % av densamma. En värld där isbjörnar flyter omkring på isflak för att dessa lossnat ifrån den inlandsis som isbjörnen vandrar omkring på. En värld där växter i mängder (många med potential att bota sjukdomar) dör utan att vi ens känner till något namn på dem. En värld där korallrev är mer döda än levande. En värld där barn svälter ihjäl och där människor torkar ut.

Samtidigt som allt detta måste framhållas så går det inte att bara rabbla upp det negativa eftersom detta endast gör människor deprimerade utan vi måste påvisa de möjligheter som finns. Det som kan lösa åtminstone en del av dessa problem och varför och på vilket sätt vi i Sverige kan bli ett föregångarland som får efterföljare.
Wetterstrand/Eriksson har ett hårt arbete framför sig liksom alla andra medarbetare i partiet men jag tror att vi kan lyckas. Och jag tror att vi kan passera 15 %-gränsen, vilket vore en stor framgång!
Se till att läsa på, hålla er informerade, lyssna på debatter, tänk efter och framförallt - LÄGG DIN RÖST PÅ GRÖNT I HÖST!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar