tisdag 25 oktober 2011

skäms på er, folk som inte bryr er om sanningen!

S tappar nästan 10 %-enheter efter Juholt-affären, trots att han bevisligen inte gjort ett dyft fel utan enbart följt de urusla regler som är upprättade. 
Väljarflykten i sig visar på en viss förvirring i väljarkåren och en synnerligen stark ovilja att ta in sanningen. Lögnen är mer spännande och tydligen lättare att ta in. Det är som att människor ville att det skulle vara sant, och när väl den nakne kejsaren (AB och hela mediadrevet) är avslöjad så vägrar man att tro på det. Varför fungerar det inte längre att barnet ropar och talar om att kejsaren är naken? Människor vägrar att ta in sanningar, vägrar förstå, vägrar sätta sig in i saker och ting. 


Att det vanligaste dessutom är att man antingen går till moderaterna eller sverigedemokraterna då man lämnar sossarna visar på mediernas fullständigt lyckade massaker av demokratin. Människor tror att det finns två alternativ i svensk politik och är man inte nöjd med det ena så väljer man det andra och är man missnöjd med båda, ja då återstår tydligen bara SD. Jag undrar om man inte skall utforma enkäter som folk fyller i istället för att man "tvingas" rösta på partier. Enkäter där man får fram vad människor tycker istället och sen kan man placera in deras röst på det parti som deras åsikter ligger närmast.
Människor har ju uppenbarligen slutat bry sig om vad partierna står för.
Få om ens någon tycker som moderaterna förutom i de enstaka frågor där de flesta partier är överens, men ändå är de moderaterna det största partiet i Sverige. Människor vandrar fram och tillbaka mellan moderaterna och socialdemokraterna istället för mellan socialdemokraterna och vänsterpartiet vilket borde vara den naturliga förflyttningen. Det är ju skrattretande!


Nej, gott folk - min uppmaning är att förkovra eder! Ta reda på lite fakta. Läs på åtminstone utdrag ur alla partiprogram innan ni röstar i nästa val. Ta reda på lite om de kandidater som ni kommer fram till står er närmast. Demokratin urholkas fullständigt annars! Vi får inte låta moderaterna bli lika maktfullkomliga som sossarna var tidigare! En mandatperiod till så riskerar Sverige att bli fullständigt förstört för all framtid och kommer vi in i en högkonjunktur som ger regeringen större reformutrymme så kan jag garantera att Sverige aldrig mer kommer vara sig likt. Klyftorna ökar, miljön blir allt sämre, utrikespolitiken lyser med sin frånvaro etc. etc. Förvaltandet och visionslösheten fortsätter :(


http://intressant.se/intressant

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar