söndag 17 januari 2010

Bilindustrin 3

Tänk om SAAB och Volvo hade gjort som jag sa. Då hade det varit de som stod där på bilmässan i Detroit och lyste av stolthet över sina el- och hybridbilar. Det är bara det att de hade kunnat göra det förra året om de följt de förslag som gavs från inte bara mig utan av väldigt många både bilälskare, bilförare och konsumenter och forskare.
Nu står istället deras snart före detta ägare GM och visar upp sina hybridbilar som ÄR framtiden för bilindustrin. Nu plötsligt har de förstått det som en intelligent normal människa förstod för många år sedan. Jag är dock inte den som klagar, jag är oerhört nöjd med att det börjar bli möjligt för vanliga människor att köpa bilar som knappt har något koldioxidutsläpp överhuvudtaget, det är bara synd att alla de anställda på SAAB även om företaget skulle köpas upp eller startas om nu ligger i bakkant istället för tvärtom. Det är ett gäng usla företagsledare som har haft hand om den svenska bilindustrin och jag hoppas att de som lett företagen SAAB och Volvo till dagens situation aldrig sitter i en företagsstyrelse någonstans i hela världen igen!!!!

Men creds till de biltillverkare som nu gör sitt bästa för att fylla konsumenternas önskemål! Nästa steg är bara att se till att den tunga transportindustrin blir ordentligt miljövänlig för som det är just nu så är den ett betydligt mycket större problem än de enskilda bilisterna. Lycka till bilbranschen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar