måndag 24 augusti 2009

Ett fördömande??!!

Så är Israel igång igen... suck säger jag bara.

De kräver att en artikel i aftonbladet av Donald Boström skall fördömas av den svenska regeringen. De är kanske inte medvetna om att Sverige är en fungerande demokrati där man respekterar tryckfrihetslagen och yttrandefriheten. Dessutom är det så vitt jag kan se inte några felaktigheter som står i artikeln. Den beskriver ju endast att det finns ett antal dokumenterade fall där Israel, eller Israeler har varit inblandade i illegal organhandel.


Den beskriver också ett antal fall där palestinska unga män försvunnit och återfunnits uppsprättade och ihopsydda. Artikeln beskriver också att Israeliska talesmän hävdar att alla palestinier som dödas obduceras och att det är anledningen till det tillstånd kropparna befinner sig i då de återlämnas efter 5 dagars frånvaro. Problemet är bara att endast hälften av alla som dödas "obduceras" och att det oftast är unga män som genomgår denna behandling.

Då den stora härvan med amerikanska rabbiner som handlat med illegala organ uppnystades för ett par veckor sedan, så har man onekligen inte svårt att se ett samband. Israel är bevisligen inblandad i en omfattande organtrafficing och varför skulle de inte ta chansen att få tag i helt gratis organ ifrån sina ockuperade områden? Det måste bli ett slut på omvärldens alltför milda behandling av denna terrormakt i mellanöstern!

Åtminstone jag vill veta sanningen om en statsmakt som trots att den kallar sig sekulär ockuperar mark på religiösa grunder, som ljuger om innehav av kärnvapen och andra massförstörelsevapen, som gång på gång ser mellan fingrarna med att framförallt ryska och amerikanska immigranter fortsätter med sina bosättningsbyggen på palestinsk mark, som vägrar lyssna på FN, som inte ställer sig bakom de deklarationer som finns om mänskliga rättigheter. Även om det samtidigt är en modern demokrati inrikespolitiskt så är det en medeltidsstat utrikespolitiskt.

Det måste genast bli ett slut på de påtryckningar som Israel just nu ägnar sig åt för att få den svenska regeringen att fördöma artikeln. reinfeldt måste sätta ner foten och säga att nu är det nog. Israel ska inte komma undan med det här utan att bli ordentligt utredda, de ska inte bara få beskylla allt och alla för antisemitism så fort det inte samtycks med Israels förehavanden.

Skärpning!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar